0

€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 Retour

 RA-Moto hoopt natuurlijk dat u tevreden bent over onze producten.

Maar begrijpt dat dit niet altijd het geval kan zijn en hanteren daarom een bedenktijd van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat de bestelling is geplaatst.
Wanneer u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een product te retourneren, dient u een mail te sturen naar info@ra-moto.nl onder vermelding van naam en bestelnummer. Hierna krijgt u een bevestigingsmail met nadere instructies.

Producten die u retour zendt, dienen altijd ongebruikt, onbeschadigd, in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd geretourneerd te worden.
Het kan voorkomen dat een retourzending verdwijnt. De geleden schade door vermissing van poststukken wordt niet door ra-moto vergoed.

Indien de retourzending aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort exclusief de berekende verzendkosten.

Deze voorwarden gelden niet voor tailor made producten waarbij u zelf de maten heeft verzorgd, tenzij er aantoonbaar bewijs is dat de maten niet overeenkomen met de door u aangegeven maten.

 

Gratis verzending binnen
Nederland en België
Op werkdagen
binnen 2 uur reactie
Incl. ontwerp service
Creëer 100% jouw eigen ontwerp